Om oss

Euroteknikk er et datterselskap av EnviroPac AS som er en del av San Sac Group. San Sac Group er Skandinavias største og ledende leverandør av maskiner og utsyr til kildesortering, oppbevaring og behandling av avfall. I vår produktportefølje finner du maskiner, containere og utstyr til innsamling, komprimering og behandling av avfall. Våre hovedkunder er renovatører, næring og det offentlige markedet. For den enkelte kunde leverer vi individuelle produktmerker eller produkttilpasninger på komprimatorer og Container. I tillegg har vi et bredt sortiment på rekvisita og kildesorteringsløsninger fra leverandører i Europa og Skandinavia.

Alt på ett sted - "One stop shop"

Syd for Oslo, på Sofiemyr, finner du vårt sentrallager på over 8000 m2. Her fører vi et bredt vareutvalg av emballasjepresser og maskiner til komprimering. I tillegg containere og kildesorteringsløsninger i all verdens størrelser, farger og kombinasjoner. «One stop shop» gir mer effektiv økonomistyring i prosjektene. For flere av våre kunder fører vi lager for et definert sortiment. Dette forenkler både lager og logistikk. Resultatet blir smartere innkjøp, mindre transport og dermed lavere kostnader og utslipp av CO2. En både bedre lønnsomhet og en tydeligere miljøprofil er kloke valg for å møte den nye sirkulærøkonomien.

Kundeservice – det skal være enkelt å handle med Euroteknikk

Vårt kundesenter tilbyr rådgivning innenfor flere områder av maskiner og utstyr til kildesortering og behandling av avfall. Kundesenteret tilbyr månedlige, halvårlige og årlige oppfølginger etter ønske fra kunde. På denne måten sikres kompetanseoverføring og trygghet rundt avfallsløsningene og utfordringene løses raskt og profesjonelt. Kundesenteret tilbyr også opplæring av personalet, hele avdelingen, distriktskontorer etc. i en implementeringsfase. Kundesenter tilrettelegger for å handle i web shop – med dine avtalte kundepriser. Det skal være enkelt og gjøre business sammen med oss!

Leie og finansiering

Vi tilbyr flere løsninger fra ledende aktører.Konkurransedyktige løsninger på leie og finansiering av maskiner og utstyr. Flere av våre kunder velger leasig. Leasing kan bidra til bedre likviditet uten at egenkapital bindes. Rask utgiftsføring, forutsigbarhet og fleksibilitet.

  • Redusert kapitalbinding
  • 100 % utgiftsføring av hele leiebeløpet i leieperioden
  • Ingen avskaffelse av eldre utstyr
  • Stor fleksibilitet